Snugr interface

Met één klik regel je de temperatuur van elke kamer, tot op de minuut en de graad af. Dankzij de Snugr intelligente thermostaatkranen, waarmee je de temperatuur heel precies onder controle houdt, kan je tot 40% op je verwarmingsrekening besparen.

Ik wil een offerte

Snugr Box

Controlekast Snugr

Communiceert per radiogolven met de thermostaatkranen en de controlekast van de ketel. Leert het juiste moment om met het verwarmen van elk van uw kamers te beginnen of te stoppen. Met een netwerkkabel op je modem aangesloten, zodat je verwarmingsinstallatie van om het even waar beheerd kan worden, via een computer, een tablet of een smartphone. Voeding per meegeleverde micro-USB-kabel.

Controlekast ketel

Controlekast ketel

Steekt de ketel aan wanneer een kamer verwarmd moet worden en zet het uit wanneer alle kamers op de juiste temperatuur zijn. Vervangt de thermostaat als je ketel dit toelaat, maar is niet vereist voor de goede werking van Snugr. Vereist een droog contact. Functioneert op 2 AA-batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Vanne Snugr

5 x Thermostaatkraan Snugr EasyPelt

Gemakkelijk te installeren, met motoraandrijving en temperatuursensor. Communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om in elke kamer op het juiste moment de juiste temperatuur te verzekeren. Vervangt de bestaande thermostaatkranen, zonder installatiewerkzaamheden. Functioneert zonder batterijen. Vermindert honderhoud

Verwarmer box

Verwarmer box

Uitgerust met een potentiaalvrij contact, maakt de verwarmingsbehuizing het mogelijk om de start van een (of meer) verwarmer(s) of elk ander apparaat dat een groter stuurvermogen vereist, te regelen. Kan worden uitgerust met een temperatuursensor. Bij plaatsing op een plaats waar de temperatuurmeting niet representatief is voor de vilttemperatuur, kan een afzonderlijke temperatuursensor worden gebruikt. Voeding via 230VAC. Communiceert via radiogolven met de centrale box.

Snugr Smart Plug - elektrische radiatoren

Snugr Smart Plug

Dit apparaat is geplaatst in een bestaand stopcontact en kan het opstarten en uitschakelen van een direct-type elektrische radiator regelen tot een stroom van 11A (ongeveer 2500 W verwarmingsvermogen). Omdat deze plug meestal op de grond wordt geplaatst, bevat deze geen temperatuursensor en moet daarom worden gecombineerd met een temperatuursensor (1 sensor per kamer).

Snugr Smart Metering en energestische boekhouding

Snugr Smart Metering

Met Snugr zal u binnenkort het verwarmingsbeheer en de energieboekhouding kunnen combineren.

Thermostaatkraan Snugr MX

Thermostaatkraan Snugr MX

Gemakkelijk te installeren, met motoraandrijving en temperatuursensor. Gemakkelijk handmatig af te stellen dankzij het kartelwiel en het grote LCD-scherm. Communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om in elke kamer op het juiste moment de juiste temperatuur te verzekeren. Vervangt de bestaande thermostaatkranen, zonder installatiewerkzaamheden. Functioneert op 2 AA-batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Datasheet
Temperatuursensor Snugr

Temperatuursensor

Gemakkelijk te installeren. Functioneert met of zonder batterij en communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om de temperatuur elders in de kamer te meten wanneer een meting op het niveau van de thermostaatkraan niet is aanbevolen. Autonomie van 4 dagen bij volle lading of tot 4-5 jaren met batterij (CR1216 in optie).

Openraamdetector Snugr

Openraamdetector

Gemakkelijk te installeren. Functioneert zonder batterij en communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om te detecteren of er ergens een raam of deur open staat en te voorkomen dat er onnodig gestookt wordt. Autonomie van 4 dagen bij volle lading.