Snugr interface

Met één klik regel je de temperatuur van elke kamer, tot op de minuut en de graad af. Dankzij de Snugr intelligente thermostaatkranen, waarmee je de temperatuur heel precies onder controle houdt, kan je tot 40% op je verwarmingsrekening besparen.

Snugr Box

Controlekast Snugr

Communiceert per radiogolven met de thermostaatkranen en de controlekast van de ketel. Leert het juiste moment om met het verwarmen van elk van uw kamers te beginnen of te stoppen. Met een netwerkkabel op je modem aangesloten, zodat je verwarmingsinstallatie van om het even waar beheerd kan worden, via een computer, een tablet of een smartphone. Voeding per meegeleverde micro-USB-kabel.

Controlekast ketel

Controlekast ketel

Steekt de ketel aan wanneer een kamer verwarmd moet worden en zet het uit wanneer alle kamers op de juiste temperatuur zijn. Vervangt de thermostaat als je ketel dit toelaat, maar is niet vereist voor de goede werking van Snugr. Vereist een droog contact. Functioneert op 2 AA-batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Snugr EasyPelt radiatorkraan zonder batterijen

Snugr EasyPelt radiatorkraan

Gemakkelijk te installeren, met motoraandrijving en temperatuursensor. Communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om in elke kamer op het juiste moment de juiste temperatuur te verzekeren. Vervangt de bestaande thermostaatkranen, zonder installatiewerkzaamheden. Functioneert zonder batterijen dankzij het Seebeck-effect (het tegenovergestelde van het Peltier effect). Vermindert honderhoud.

Datasheet
Verwarmer box

De luchtverhitter / circulatiepompkast

Deze box heeft een relais om de start of stop van één (of meer) luchtverhitters te regelen, in combinatie met een temperatuursensor, een circulatiepomp of een ander toestel dat meer regelvermogen vereist. Stroomvoorziening via 230VAC. Communiceert via radiogolven met de centrale doos.

Datasheet
Snugr Smart Plug - elektrische radiatoren

Snugr Smart Plug

Dit apparaat is geplaatst in een bestaand stopcontact en kan het opstarten en uitschakelen van een direct-type elektrische radiator regelen tot een stroom van 11A (ongeveer 2500 W verwarmingsvermogen). Omdat deze plug meestal op de grond wordt geplaatst, bevat deze geen temperatuursensor en moet daarom worden gecombineerd met een temperatuursensor (1 sensor per kamer).

schakelaar

Schakelaar

Gemakkelijk te installeren. Hiermee kunt u de verwarming in een ruimte op een vooraf ingestelde temperatuur en gedurende een vooraf ingestelde tijd activeren zonder dat u toegang hoeft te hebben tot de managementinterface. Ideaal voor bijvoorbeeld een meetingroom of hotelkamer. Werkt zonder batterijen en communiceert via de radio met de Snugr box.

Temperatuursensor Snugr

Temperatuursensor

Gemakkelijk te installeren. Functioneert met of zonder batterij en communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om de temperatuur elders in de kamer te meten wanneer een meting op het niveau van de thermostaatkraan niet is aanbevolen. Autonomie van 4 dagen bij volle lading of 3 tot 4 jaren met batterij (CR1216 in optie).

Openraamdetector Snugr

Openraamdetector

Gemakkelijk te installeren. Functioneert zonder batterij en communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om te detecteren of er ergens een raam of deur open staat en te voorkomen dat er onnodig gestookt wordt. Autonomie van 4 dagen bij volle lading of 3 tot 4 jaren met batterij (CR1216 in optie).

Solar Impulse Efficient Solution

Ze vertrouwen ons en besparen energie.

  • CPSI title=
  • INBW
  • Institut Libre Marie Haps
  • Luminus Solutions
  • Coworking The Mug
  • UMons
  • Veolia
  • Ville de Charleroi