Kit Snugr

Met één klik regel je de temperatuur van elke kamer, tot op de minuut en de graad af. Dankzij de Snugr intelligente thermostaatkranen, waarmee je de temperatuur heel precies onder controle houdt, kan je tot 40% op je verwarmingsrekening besparen.

Snugr-controlekast + controlekast van de ketel + 5 thermostaatkranen voor 821,5€ excl. btw*

Aanvullende Snugr-thermostaatkranen: 65,29€ excl. btw / stuk.

Ik wil een offerte

 

* btw 6% indien de installatie gebeurt door een professionele installateur in woningen die ouder zijn dan 5 jaar. Installatie (Aanbevolen publieksprijs ): 125€ excl. btw verplaatsing incl. voor de kit. Komt in aanmerking voor subsidies voor energiebesparingen.

Datasheet

Aanbevolen publieksprijs 821,5€ excl. btw

Snugr Box

Controlekast Snugr

Communiceert per radiogolven met de thermostaatkranen en de controlekast van de ketel. Leert het juiste moment om met het verwarmen van elk van uw kamers te beginnen of te stoppen. Met een netwerkkabel op je modem aangesloten, zodat je verwarmingsinstallatie van om het even waar beheerd kan worden, via een computer, een tablet of een smartphone. Voeding per meegeleverde micro-USB-kabel.

Controlekast ketel

Controlekast ketel

Steekt de ketel aan wanneer een kamer verwarmd moet worden en zet het uit wanneer alle kamers op de juiste temperatuur zijn. Vervangt de thermostaat als je ketel dit toelaat, maar is niet vereist voor de goede werking van Snugr. Vereist een droog contact. Functioneert op 2 AA-batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Vanne Snugr

5 x Thermostaatkraan Snugr

Gemakkelijk te installeren, met motoraandrijving en temperatuursensor. Communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om in elke kamer op het juiste moment de juiste temperatuur te verzekeren. Vervangt de bestaande thermostaatkranen, zonder installatiewerkzaamheden. Functioneert op 2 AA-batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Aanvullende Snugr-thermostaatkranen verkocht voor 65,29€ excl. btw / stuk (aanbevolen publieksprijs) Datasheet
Thermostaatkraan Snugr MX

Thermostaatkraan Snugr MX

Gemakkelijk te installeren, met motoraandrijving en temperatuursensor. Gemakkelijk handmatig af te stellen dankzij het kartelwiel en het grote LCD-scherm. Communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om in elke kamer op het juiste moment de juiste temperatuur te verzekeren. Vervangt de bestaande thermostaatkranen, zonder installatiewerkzaamheden. Functioneert op 2 AA-batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

Aanbevolen publieksprijs: 107,8€ excl. btw Datasheet
Temperatuursensor Snugr

Temperatuursensor

Gemakkelijk te installeren. Functioneert met of zonder batterij en communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om de temperatuur elders in de kamer te meten wanneer een meting op het niveau van de thermostaatkraan niet is aanbevolen. Autonomie van 4 dagen bij volle lading of tot 4-5 jaren met batterij (CR1216 in optie).

Aanbevolen publieksprijs: 65,29€ excl. btw
Openraamdetector Snugr

Openraamdetector

Gemakkelijk te installeren. Functioneert zonder batterij en communiceert per radiogolven met de Snugr-controlekast om te detecteren of er ergens een raam of deur open staat en te voorkomen dat er onnodig gestookt wordt. Autonomie van 4 dagen bij volle lading.

Aanbevolen publieksprijs: 65,29€ excl. btw