Ik wil een afspraak Meer info

installateur

Wordt Snugr installateur!

Snugr is een draadloos, eenvoudig te installeren oplossing. Zonder zware of dure werken.

confort

Bied uw klanten een oplossing die comfort en besparingen combineert.

Vertel hen over Snugr!

Snugr

In België maakt energie ongeveer 30% van de huishoudelijke uitgaven uit. Door de temperatuur van elke kamer heel precies te beheersen en onnodig stoken te voorkomen, kan met Snugr de verwarmingsrekening met 40% omlaag gebracht worden.

Met de intelligente thermostaat en thermostaatkranen van Snugr kan je de temperatuur van elke kamer tot op de minuut en de graad af instellen. Snugr is eenvoudig te installeren en te gebruiken, want het wordt in één klik ingesteld, zelfs op afstand vanaf een computer, tablet of smartphone.

Snugr

De installatie van Snugr kan gecombineerd worden met de vervanging van ketels en de isolatie van gebouwen; zo krijgen uw klanten een doeltreffend beheer en een optimaal rendement van hun installatie.

Als erkende Snugr-installateur helpt u uw klanten hun energieverbruik te beperken en verzekert u uzelf tevens van een extra inkomstenbron.

Snugr voor alle verwarmingstypen

Verwarming op gas, stookolie, pellets of elektriciteit, vloerverwarming, luchtverhitter: Snugr is compatibel met alle energievormen maar ook met alle ketels. De intelligente thermostaatkranen van Snugr passen bij alle radiatoren, en zelfs bij vloerverwarming.

Snugr is een draadloos, eenvoudig te installeren oplossing. Zonder zware of dure werken..

Maak kennis met Snugr in deze video

Met de intelligente thermostaat en thermostaatkranen van Snugr kan je gemakkelijk de temperatuur van elke kamer tot op de graad af en los van elkaar instellen.

Meer info

Sterkte punten van Snugr

Tot -40% op je verwarmingsrekening

°C

Perfecte temperatuur in elke kamer

Installatie zonder werkzaamheden

Mobiele toegang

Vermindering van de CO2-voetafdruk

Bijstand

Ze vertrouwen ons en besparen energie.

  • CPSI title=
  • INBW
  • Institut Libre Marie Haps
  • Luminus Solutions
  • Coworking The Mug
  • UMons
  • Veolia
  • Ville de Charleroi